Galatasaray Çeyrek Finalde

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda sahasında Torku Konyaspor'u ağırladı. Galatasaray ligin ilk yarısında deplasmanda 5-0 yendiği rakibini kupa maçında da farklı yenmeyi başardı ve 4-1'lik skorla çeyrek finale yükselen takım oldu


Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda sahasında Torku Konyaspor'u ağırladı. Galatasaray ligin ilk yarısında deplasmanda 5-0 yendiği rakibini kupa maçında da farklı yenmeyi başardı ve 4-1'lik skorla çeyrek finale yükselen takım oldu.

 

GOLLER: Burak (dk. 10), Sneijder (dk. 16 ve 34), Olcan (dk. 45) (Galatasaray), Marica (dk. 20) (Torku Konyaspor)

 

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Torku Konyaspor ile yaptığı maçta, sakatlığı düzelen Burak Yılmaz ilk 11'de sahaya çıktı.

Devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlığın ardından, ligin 17. haftasındaki Çaykur Rizespor maçının 77. dakikasında oyuna dahil olan, ağrılarının tekrar etmesi üzerine 3 dakika sonra çıkmak zorunda kalan Burak, formasından uzak kaldığı 4 maçın ardından yeniden sahalara dönmüş oldu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından ilk 11'de sahaya sürülen Burak, kısa süre sahada kaldığı Çaykur Rizespor müsabakasından sonra ligde Bursaspor ile Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Eskişehirspor ve FBM Makina Balçova Yaşamspor karşılaşmalarında oynayamamıştı.

Yorumlar

  • yorum yazan kişi

    5/5

    geçen senenin bize başarı getiren tek kulvarıydı ziraat türkiye kupası.

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!