İşverenler İçin İş İlanı Verme Sitesi

İşverenler için iş ilanı verme sitesi arayan firma yetkilileri için isinizburda.com sitesini ziyaret edebilir ve ilan yayınlayabilirsiniz.


Yüzlerce kurumsal firmanın tercih ettiği isinizburda.com ile kolaylıkla iş ilanı verebilirsiniz. Firma bilgilerinizi, iletişim adresinizi, adaylarda aradığınız nitelikleri açıkça yazabilirsiniz. Kelime sınırlaması olmadan aradığınız tüm nitelikleri açıkça yazabiliyorsunuz. Editörler tarafından ilanınız incelenerek kısa süre de yayınlanmaya başlar.

İsinizburda.com üzerinden iş ilanı yayınlamanın çeşitli avantajları bulunmaktadır. Anlaşmalı olduğu çeşitli iş ilan siteleri ile iş birliği yapmaktadır. İlanlarınız 4 farklı iş ilan sitesinde yayınlanır ve daha fazla iş arayana gösterilir. Bu sayede kısa sürede telefon trafiğiniz başlar. Diğer bir avantaj için ise iletişim bilgileriniz açıkça yayınlanır. Gereksiz cv havuzu, gereksiz başvurular ile uğraşmadan adaylar size telefon numaranız üzerinden ulaşır. Adaylar ile anlık olarak görüşme sağlayabilirsiniz. Adaylara tecrübeleri, iş deneyimleri, nitelikleri hakkında sorular sorabilir ve bilgi alabilirsiniz. Anlık olarak yapacağınız bu işlem sayesinde adayın işletmeniz için uygunluğunu rahatlıkla tespit edebilirsiniz.

İsinizburda.com Üzerinden Nasıl İş İlanı Yayınlayabilirim?
Aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek siteye ulaşabilirsiniz. Paketleri inceleyebilir ve işletmeniz için uygun bir paket seçebilirsiniz. İş ilanı verirken dikkat etmeniz gereken bazı durumlar vardır. Daha önce iş ilanı yayınlamadıysanız yada bu işi uzmanına vermek istiyorsanız iletişim numaralarından isinizburda.com kurumsal müşteri hizmetlerinden yardım isteyebilirsiniz.
İş ilanı vermek için: https://www.isinizburda.com/is-ilani-ver bağlantısını mutlaka ziyaret edin.

Nasıl iş ilanı verilmesi gerektiği ile alakalı çeşitli hususlar bulunmaktadır. İş ilanı nasıl verilir, iş ilanı verirken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile alakalı bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Personel ararken ya da ilan vereceğiniz mecraları iyi belirlemelisiniz. İlan hazırlarken ilan metinlerini doğru oluşturmalısınız.

https://www.isinizburda.com/blog/is-ilani-nasil-verilir-nelere-dikkat-edilmelidir bağlantıya tıklayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!