Barkod Basımda Hız Yakalayın


Barkod yazıcı sistemleri, farklı basım özellikleri ve kalite özellikleriyle, barkod etiketleri basımı için üretilmektedir. Mürekkep püskürtmeli, termal lamine usulüyle, direkt termal yöntemleri gibi farklı özelliklerle üretilmektedir. Barkod etiketleri uzunluk ve genişliklerine göre farklı seçenekler sunmaktadır. Kargo şirketler, posta işlemleri, market fiyat listeleme, kozmetik ürünleri içerik bilgileri, yiyecek, içecek ambalaj bilgileri, elektronik eşya bilgileri, demirbaş listeleme, arşivleme, kimya sektörü, lojistik, resmi ve askeri alanlarda ve neredeyse tüm ticari alanlarda barkod sistemleri kullanılmaktadır.

 

Marketlerden aldığınız bir ürün tarih- fiyat bilgisinden, sağlık merkezlerindeki kan tahlillerine dek pek çok alanda barkod etiketleri ve barkod yazıcı sistemleri kullanılmaktadır. Barkod yazıcı makineleri ekonomik ölçüler, basım tekniğindeki maliyetleri, kolay kullanımları, baskı ölçüleri ve baskı hızları gibi niteliklere göre tercih edilmekte ve üretilmektedir. Piyasada masa üstü sınıfında en iyi ve en çok tercih edilen barkod yazıcıları arasında Honeywell, Toshiba ve Zebra yazıcılar bulunmaktadır. Barkod yazıcılarının enleri ise şu şekildedir;

 

Honeywell PC42T

Masaüstü barkod yazıcılar arasında en ideal olan Honeywell PC42T baskı hızı, kalitesi ve çözünürlüğüyle, en çok tercih edilen barkod yazılarının başında gelmektedir. 101 mm/sn baskı hızıyla 104 mm baskı genişliği sağlamaktadır. Ribonlu yazdırma ve ribonsuz yazdırma özellikleri ile yani direkt termal ve termal transfer şeklinde basım sağlamaktadır. Siyah ve estetik görünümü, tek tuş fonksiyonuyla sınıfının önde gelen barkod yazıcı sistemi olarak satışa sunulmaktadır. 1D ve 2D tüm barkod yazılımları gibi tüm barkod yazılımlarıyla uyumlu özellikte çalışmaktadır. 2,5 kg ağırlığı ile ofislerinizde kolay yer değiştirebilir formda üretilmiş ve ergonomiktir. 300 metre şerit ribon özelliği sağlayan yazıcı, bu avantajıyla da tercih edilmektedir. Saniyede 10 santimetre basabilen Honeywell internet, seri port ve USB bağlantı özelliklerini bulundurmaktadır.

 

Toshiba FV4T

Estetize edilmiş, tasarım harikası olan saniyede 152 mm baskı hızıyla Toshıba FV4T ofisler için ideal ve masa üstü segmentindedir. Lojistik, ulaştırma, perakende, kimya, üretim, sağlık, kurye, askeri ve resmi alanlar ile posta ve ticari alanlarda kullanılmakta ve baskı seçenekleriyle en çok tercih edilenler arasındadır. Tüm barkod yazıcı dil ve programları ile uyumlu şekilde çalışmaktadır.

 

Programında hiç değişiklik yapmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. 300 metre şerit ribon özelliği ile baskı hızı ve kalitesi sağlamaktadır. Profesyonel çözümler sunan Toshıba, opsiyonel ve fonksiyonel özellikleri ile maximum 108 mm/sn baskı hızı sağlamaktadır. Bağlantı tiplerinde de seçenek sunan Toshiba FV4T LAN, seri ve paralel port ile USB bağlantı özelliklerini sağlamaktadır. 2,4 kg hafif ergonomisiyle ideal masa üstü barkod yazıcısı olarak nitelendirilmektedir. 4 farklı eklenti seçeneğiyle senkronize edilebilir formda üretilmiştir. Esneklik, kalite ve baskı kalitesi sunmaktadır.

 

Zebra GC420T

Toshiba ve Honeywell barkod yazıcılara göre kafa yapısı daha kısa ömürlü olan Zebra GC420T 1,5 kf ağırlığında, ofisler için ideal masa üstü barkod yazıcısıdır. Baskı hızı olarak;102 mm/sn maximum ölçüsünde çalışmaktadır. Kompakt tasarımı ve ergonomik yapısı ile Zebra barkod yazıcı, 104 mm baskı genişliği sunmaktadır. Baskı uzunluğu ayarında 990 mm'ye kadar çözüm sunan Zebra, masa üstü sınıfı için ideal yazıcı sistemlerinden biridir. Direkt termal yazdırma ve termal transfer yazdırma özelliğine sahip niteliktedir.

 

Seri port bağlantısı, USB ve paralel port bağlantı özelliklerine sahip ekonomik yazıcılardan biridir. 203 dpi çözünürlük kalitesi sunarken, tüm barkod sistemleri ile uyumlu nitelikte çalışmaktadır. 4 farklı eklenti özelliği ile uyumlanabilir, etiket aygıt ve üniteleri ile desteklenebilir formda üretilmiştir. Barkod yazıcıları arasında ekonomik yapısı, üretim kalitesiyle yer almaktadır.

Kaynak : MatbaaEtiket.com

Yorumlar

Yorum Yaz

Lütfen değerlendirme yapınız.

Bizden haberdar olmak ister misiniz?

Bizi Takip Edin!